Hvem er vi?


Klinik for kæbekirurgi drives af specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, PhD Torben Thygesen. 

Klinikken blev etableret tilbage i 2009, som en del af en lokal tandlæge i Odense midtby. 

Efter en årrække gik vi på jagt efter mere plads, og i februar 2017 flyttede vi i nye, lyse og moderne lokaler i hjertet af Odense, kun 950 m fra banegården og 50 m fra letbanens stop på Vestre Stationsvej.  

Vi råder over det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet, hvilket er med til at optimere kvaliteten af din behandling og samtidigt reducere din tid i stolen. Alle vores behandlinger udføres i henhold til anbefalede nationale og internationale retningslinjer og understøttes af internationale forskningsresultater.  

Vores hyggelige venteværelse er indrettet i en afslappende og beroligende atmosfære, hvor vi kan tilbyde noget at drikke mens du venter.

 Klinikken ligger i stueplan med indgang via enkelte trappetrin i gården bag klinikken, hvor vi også råder over 4 parkeringspladser, du kan benytte gratis under dit besøg. Vi har også en handicap indgang foran klinikken.   

Vores team er under kontinuert videreuddannelse og deltager i kurser i både ind- og udland for at sikre højeste faglige standard, med dig som patient i centrum, lige som vi afholder både teoretiske og praktiske kurser indenfor kæbekirurgi, for vores kolleger.  

Hvad vores patienter sig om os