Billeddiagnostik


Vi har en af Norden's mest avancerede 3D scanner.
Med denne kan vi på blot 18 sekunder lave et 3-dimensionelt billede af dit kæbeskelet og relevante tænder. På den måde kan vores kirurger se, hvilken behandling der bedst kan afhjælpe dit problem.

Scanningerne er også med til at nedsætte den tid, din operation vil tage, da den giver et så præcist billede af tand og kæbe, at vores kirurger, Torben og Gregory hurtigt og effektivt kan behandle dit problem.

Mange er dog utrygge for om de modtager for meget stråling i forbindelse med en scanning eller røntgen.

Hverdag bliver vi udsat for baggrundsstråling fra helt almindelige hverdags objekter som byggematerialer, vores fødevarer og selv luften vi indånder. Nogle steder f.eks. på en flyvetur modtager du mere stråling end hvis du befinder dig på landjorden. Men strålingsniveauet er meget lavt og påvirker stort set ikke vores krop. Du har som patient derfor ingen grund til at være utryg for om du skulle modtage for meget stråling hvis du skal have lavet en scanning i forbindelse med dit besøg.
Som ejer af et røntgenapparat, er det vores pligt at overholde strålebeskyttelseslovgivningen for at forebygge ulykker eller hændelser, der kan resultere i uacceptabelt høje strålingsdoser.