Om os

 

 

 

Klinik for Kæbekirurgi drives af Specialtandlæge, Lektor, PhD Torben Henrik Thygesen.

 

Vi er et team med høj faglighed, bestående af en specialtandlæge inden for tand-mund og kæbekirurgi, to kirurgiske klinikassistenter og en administrativ medarbejder, der tilstræber at alle der har kontakt med klinikken skal have en professionel service fra start til slut.

 

Klinikken ligger i moderne og lyse lokaler. Vores hyggelige venteværelse er indrettet i en afslappet atmosfære, hvor vi tilbyde dig muligheden for noget at drikke mens du venter.

 

 

 

Vi råder over det nyeste og mest moderne udstyr, der findes på markedet, hvilket er med til at optimere kvaliteten af den behandling du modtager og samtidigt reducere din tid i stolen. Alle vores behandlinger udføres i henhold til anbefalede nationale og internationale retningslinjer og understøttes af internationale forskningsresultater.

 

Klinikken er placeret i hjertet af Odense, 950 m fra banegården og 50 m til letbanens stoppested på Vestre Stationsvej. Vi ligger i stueplan med indgang via få trappetrin i gården bagved klinikken. Vi råder over 4 private P-pladser, hvor du som patient kan parkere gratis.

 

Vi afholder både teoretiske og praktiske kurser indenfor kæbekirurgi, for vores kolleger.

 

 

 

 

 

Du kan trygt komme på klinikken

 

Ift. Coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold. Vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.