Kæbekirurg Torben, PhD

 

 

Torben er vores dygtige og humoristiske kirurg.

Torben er oprindeligt uddannet tandplejer i 1992 og efter et par år som tandplejer i Schweiz, valgte han at uddannet sig som tandlæge. Efter nogle år i privat tandlægepraksis valgte han at specialisere sig indenfor kæbekirurgi. 

Han har i mange år været chef for kæbekirurgien på Odense Universitetshospital som afdelingsleder, på kæbekirurgisk afdeling, hvor han også var forskningsleder. Han er stadig forskningsaktiv og er bla. medopfinder af et 3D-printet knogletransplantat som kan bruges til at rekonstruere kæberne efter sygdom.

Torben har desuden en international doktorgrad (PhD) i nervefysiologi og har været ansat som assoc.professor på SDU i mange år.

Han har massiv erfaring indenfor såvel større som mindre kæbekirurgiske indgreb. Han har arbejdet med avancerede rekonstruktioner efter f.eks. cancer i kæberne og har modtaget specialiseret efteruddannelse under sit arbejde på Texas Medical Center i Houston, Texas.

Torben er under kontinuert videreuddannelse og deltager i kurser i både ind- og udland for at sikre højeste faglige standard, med dig som patient i centrum.